Vila Di Lusso nudi verovatno najbolji smeštaj u Ribarskoj Banji


Kompletna usluga na jednom mestu

Smeštaj

Različiti tipovi soba za različite zahteve i potrebe gostiju. Sobe razdvajamo u dve osnovne grupe - Dvokrevetne sobe i Porodične sobe.

Restoran

Prostran i čist restoran, bife i letnja bašta ispred vile.

Wellness

Posedujemo sopstveni izvor termalne lekovite vode koju koristimo u centru za reklaksaciju i oporavak.


Vila Di Lusso

Smeštena u srcu planine Jastrebac, Vila Di Lusso je jedan od najfinijih luksuznih privatnih smeštaja koje Ribarska Banja može da ponudi svojim gostima. Naša vila pruža doživljaj porodične topline, odvojeni smo od gradske gužve i prometnog saobraćaja, a mir i spokoj su zagarantovani. Takođe, Vila Di Lusso poseduje brojne karakteristike po kojima se izdvaja u svom okruženju. Imajući u vidu lokaciju gde smo okruženi prirodom, i gradnjom u tradicionalnom stilu, Vila Di Lusso vam pruža sofisticirani smeštaj sa savršenim balansom između luksuza i komfora kuće.

Iskoristite prednost bogatstva vode u našoj kući i iskusite kupanje termalnom vodom u Vili Di Lusso koja kao jedina Vila u okruženju privatnog smeštaja poseduje ovu lekovitu vodu.

Vila Di Lusso je i više od mesta za boravak i zato želimo da vam ulepšamo odmor, period lečenja i sveukupno doprinesemo prijatnom iskustvu u Ribarskoj Banji.

Dobrodošli u Vilu Di Lusso!